Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Продукція одного з Бердичівських виробників увійшла в сто кращих товарів України
 
7-11-2011, 20:11  Суспільство

Продукція одного з Бердичівських виробників увійшла в сто кращих товарів України

 
Зараз на ринку увазі споживача надано велику кількість товарів від різноманітних виробників, які навперебій розхвалюють свою продукцію. Тому часто людям важко вибрати, який же продукт справді заслуговує на увагу як один з кращих в Україні. Саме тому вже стало традицією проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу якості «100 кращих товарів України», в якому брали активну участь і виробники з Бердичева.

Продукція одного з Бердичівських виробників увійшла в сто кращих товарів України



В період з серпня по листопад проходив заключний етап конкурсу, в якому нашу Житомирську область представляло аж сім підприємств, які змагалися між собою у трьох номінаціях - продукція, роботи і послуги.

І дуже приємно, що лауреатом Всеукраїнського конкурсу якості «100 кращих товарів України» стало Бердичівське підприємство ТОВ «Ревега», продукція якого була визнана кращою в категорії продовольчі товари.

Від усієї душі вітаємо переможців із заслуженою нагородою, адже торгова марка «Ревега» вже давно завоювала міцні позиції лідера в своїй справі і заслужено користується довірою і любов'ю споживачів не тільки в місті Бердичеві, а й по всій Житомирській області.

Денис ЗАРЕМСЬКИЙ

Бердичів ДІЛОВИЙ
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!