Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » З 14 листопада ранкова електричка «Житомир-Київ» буде відправлятися з Житомира пізніше
 
7-11-2011, 20:37  Суспільство

З 14 листопада ранкова електричка «Житомир-Київ» буде відправлятися з Житомира пізніше

 
Вже через тиждень, починаючи з 14 листопада ранкова електричка «Житомир-Київ» буде відправлятися пізніше.

'З



Як стало відомо - «Укрзалізниця» відреагувала на прохання пасажирів і перенесла виїзд електрички з Житомира з 6:05 на 6:30. Відповідно за 1 годину 50 хвилин (а не 1 година 35 як заявлялося раніше) електричка буде перебувати на вокзал у Києві о 08:20, замість нинішніх 07:51, згідно з графіком «Укрзалізниці».
Нагадаємо, з моменту запуску електрички «Житомир-Київ-Житомир» «Укрзалізниця» постійно щось змінює: були введені зупинки у Фастові й Корнині, проводився експеримент зі Святошино, а також було скасовано курсування поїзда у вівторок і середу щотижня.

Житомиряни не одноразово скаржилися, що дістатися на залізничний вокзал в таку ранню годину жителям далеких районів можна або пішки, або на таксі, що економічно не вигідно, а міський громадський пасажирський транспорт в цей час ще не працює. Мабуть це і змусило УЗ задуматися і підігнати свій графік.

Якщо врахувати, що електричка часто вчасно не приходить, а спізнюється на 10 хвилин в середньому, то цілком імовірно, що вона виявиться Києві близько 08:30, якщо не пізніше. І на деяких вже постійних пасажирів це може вплинути негативно, так як півгодини можуть зіграти для них роль, і вони будуть не встигати, наприклад, на навчання або роботу.
«Укрзалізниця» також повідомила, що це не остання її зміна і вона постійно вивчає пасажиропотік, на основі якого і вносить корективи.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!