Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Висока популярність прокату авто
 
8-11-2011, 19:49  Суспільство

Висока популярність прокату авто

 
Кількість фірм, що пропонують прокат авто, з кожним роком зростає. Природно, це викликано тим, що зростає попит споживчої активності на даний вид послуг.

'висока



Автопарки самі по собі досить великі. Тут можна знайти і автомобілі преміум-класу, які може дозволити собі далеко не кожен пересічний громадянин, і автомобілі середнього класу, які головним чином використовуються для додаткового транспортування малогабаритних вантажів і перевезення людей. Також широко поширена оренда міні-венів і автобусів, що користується популярністю в організаторів масових заходів та екскурсійних бюро.

В основному, звичайно, найбільш затребуваним серед прокату легкових автомобілів, є саме марки, що перевершують за вартістю середній ціновий сегмент. Такі автомобілі часто беруть у прокат на різні заходи, наприклад, весілля. Стосовно весіль, не зайвим буде згадати, що на зміну класичному вигляду автомобіля на даний захід, а точніше лімузину, приходять саме ексклюзивні автомобілі. Звичайно, лімузини не будуть повністю витіснені з ринку, але в порівнянні зі зрослою активністю на ринку приблизно 5-6 років тому, прокат їх досить впав. Лімузини «приїлися», ексклюзивні автомобілі завжди будуть популярними. Але ремонт таких автомобілів - річ витратна. Запчастини на ексклюзивні автомобілі знайти важко, на відміну від ходових марок, наприклад, запчастини хюндай.

Також широко поширений прокат автомобілів для особистого використання, наприклад, для ділових зустрічей, які передбачають великі угоди. Факт, але дорогий автомобіль багато в чому визначає платоспроможність та імідж її власника. Саме тому, директора невеликих компаній, які тільки виходять на ринок, для укладання великих угод продовжують використовувати нехитрі прийоми маніпуляції подібного плану.

Автомобілі середнього класу беруть у прокат для додаткового транспорту (наприклад, коли потрібно відвезти невелика кількість учасників якого-небудь заходу до кінцевої точки) або ж просто як не часто використовуваний засіб пересування - для заміського туризму. Популярними в цьому сегменті є Форди, корейські марки та інші автомобілі, що відносяться до категорії середнього цінового сегмента. Утримання таких автомобілів обходиться досить недорого, а попит на ці автомобілі повністю окупає їх нечастий ремонт.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!