Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі правопорушників відправлять на виправні роботи до міських лікарень
 
10-11-2011, 16:14  Суспільство

У Житомирі правопорушників відправлять на виправні роботи до міських лікарень

 
Левова частка порушників закону, яких за рішенням суду не відправили у тюрми, відбувають умовний термін. Одним встановлюють випробувальний термін, інших перевиховують за допомогою трудотерапії.

У Житомирі правопорушників відправлять на виправні роботи до міських лікарень



У Житомирі визначено 21 об'єкт для відбування покарання у виді громадських робіт.

З недавнього часу в цей список увійшли всі міські лікарні. За третій квартал 2011 року на громадських роботах відпрацювали 63 правопорушника.

- Приблизно 22 людини у нас знаходяться на виправних роботах за місцем відбування покарання, і на громадських роботах - приблизно 40 осіб. Крім засуджених, на обліку кримінально-виконавчої інспекції перебувають особи, які вчинили правопорушення, передбачені, наприклад, ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. А також ті, яким призначено Судом адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт, - каже Світлана Мудрієвська, начальник Житомирської кримінально-виконавчої інспекції.


Як правило, громадські роботи відбувають водії, в основному - за водіння в нетверезому вигляді або перевищення швидкості. Таких порушників визначають на прибирання територій, дрібні ремонти, прибирання кладовищ.

В інспекції кажуть, що проблем з таким видом покарання немає. Ухилення від громадських робіт - це вже зовсім інша справа - кримінальна.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!