Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Будівництво магазину може призвести до руйнування житлового будинку.
 
18-11-2009, 18:32  Суспільство

Будівництво магазину може призвести до руйнування житлового будинку.

 
'Будівництво



В Житомирі по вулиці Гоголівська,9а, підприємство »АМТ» проводить будівництво кафе-магазину з серпня цього року . Хоча заступник директора Крюков і заявив жителям, що має всі дозволи та документи, але показати їх чомусь відмовляється.

Влітку мешканці будинку блокували роботу будівельників кафе. В знесенні паркану буд майданчика звинуватили Миколу Михайловича Мельника, хворого пенсіонера, який просто за станом здоров’я не міг цього зробити. Через неявку в суд по повістці чоловік отримав штраф «за заподіяні матеріальні збитки» у розмірі 15 тисяч грн...

Будівництво зупинилося на кілька місяців. А вже у п’ятницю, 14 листопада знову запрацювало: була розрита траншея під самий будинок. Люди побоюються, що якщо піде дощ, то будинок може осісти. Крім того, через будроботи зруйноване підвальне приміщення однієї жительки. Жителі просто вишикувались під будинком і не давали працювати робочим. Викликали міліцію, яка забрала обидві сторони – представника співвласників О.М.Пшеничук і заступника директора В.Ю.Крюкова – в районне відділення для з’ясування обставин.

Судові слухання перенесені на 21 грудня, люди досі чекають розгляду справи.

Спілка співвласників, яка воює з будівельниками, стверджує, що дії ці незаконні, так як ще з самого початку, в серпні,начальник РЕМу не дав дозвіл на будівництво. Адже тут пролягає високовольтний кабель, але ДБК підписали документи фірмі, а отже є підстави підозрювати, що дозвіл був куплений.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!