Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Як вибрати і придбати хороший унітаз: поради покупцям сантехніки
 
19-11-2011, 21:42  Суспільство

Як вибрати і придбати хороший унітаз: поради покупцям сантехніки

 
Велика кількість моделей унітазів, представлених на ринку, відрізняються один від одного не тільки за дизайном та розміром, а й за технічними характеристиками і вибрати кращий простому покупцеві, котрий не має певних знань, нелегко. Щоб купить унитаз який буде зручним і прослужить довго, варто запам’ятати «золоті» правила вибору унітазу.

'Як



По-перше, необхідно враховувати розміри приміщення, де буде розміщуватися унітаз. Якщо приміщення невелике, краще купувати підвісну модель - візуально такий унітаз займе менше місця, ніж підлоговий. Для того, щоб приміщення здавалося більш просторим, необхідно купувати унітази без бачка, змивний пристрій у таких унітазах монтується безпосередньо у водопровідну трубу. Якщо приміщення просторе, можна встановити унітаз і біде. Сучасні виробники пропонують широкий вибір таких моделей.

По-друге, важливим є матеріал, з якого виготовлений унітаз. Незважаючи на величезний вибір з пластику, скла, золота, краще вибрати класичні матеріали - фаянс або фарфор. Відмінності цих матеріалів в наступному: фарфор більш довговічний матеріал, поверхня його непориста, завдяки чому такий унітаз легко чиститься і не зберігає запахи. Фаянс за цими характеристиками трохи поступається фарфору, в результаті чого, первинний вигляд фаянсового унітазу зберігається недовго.

По-третє, покупцеві слід звернути увагу на конструкцію змиву (випуску) в унітазі, саме від нього залежить зручність використання цього агрегату сантехніки. Сьогодні існує кілька варіантів конструкцій змиву: горизонтальний, вертикальний, а останнім часом використовується і косою змив, розташований під кутом 30-45 градусів. Звичайно ж, конструкція змиву залежить від комунікацій в житловому будинку, в більшості багатоквартирних житлових будинків другої половини двадцятого сторіччя поширений косий змив, в котеджах і старих будинках поширений - вертикальний змив, який не може бути підданий переробці - це слід враховувати мешканцям при покупці унітазу. З практичної позиції краще купувати унітази з горизонтальним або вертикальним змивом. Вертикальний змив зручний при установці в невеликому приміщенні, такий унітаз можна розмістити ближче до стіни, тим самим, заощадивши простір.

По-четверте, важливим при купівлі унітазу є зливний бочок, що знаходиться в комплекті з більшістю моделей унітазів. Сьогодні дуже поширений двошвидкісний бочок, що має дві кнопки змиву. При натисканні однієї, витікає близько чотирьох літрів води, а при натисканні другої до восьми. На високу якість зливного бочка вказує його безшумна робота. Причиною шуму при заповненні бочка може бути його неправильна установка або навіть заводський брак.

Крім вибору моделі бочка можна вибрати і його розташування. Роздільне розміщення бочка можливо при покупці підвісного унітазу, бочок може бути розташований у приміщенні в будь-якому зручному для покупця місці.

Важливу роль відіграє і якість всіх елементів зливного бочка. Часто неполадки відбуваються саме через вихід з ладу складових частин зливного бочка, що говорить про низьку якість складових елементів.

Купуючи сантехніку відомих виробників, звертаючи увагу на якість механізмів зливного бочка, організувавши правильну установку унітазу - можна убезпечити себе від подальших несправностей і поломок.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!