Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » 6 причин, згідно яких, потрібно забрати телевізор зі спальні
 
19-11-2011, 21:48  Суспільство

6 причин, згідно яких, потрібно забрати телевізор зі спальні

 
Хіба в кімнаті, яка повинна бути оплотом спокою, умиротворення і зручності є місце для телевізора? Звичайно, ні!

'6



Ні випромінюванню




Телевізор, як і інші електричні прилади, генерує електромагнітне поле. А відомо, що занадто висока інтенсивність електромагнітних хвиль може привести до таких наслідків як: безсоння, головні болі, проблеми з концентрацією, тиском і обміном речовин, і навіть до змін у складі крові та концентрації гормонів. Порушується здатність запам'ятовувати сни, збільшується ймовірність появи депресії. Крім того, пам'ятайте, що чим ближче ви сидите перед телевізором, тим більше схильні до шкідливого впливу випромінювання.



Сон краще




Тривале сидіння перед телевізором заважає заснути і погано впливає на якість сну. Цьому провиною не тільки те, що людина надивилася фільмів жахів, але і те, що коли вона засинає з включеним телевізором, світло від екрану досягає сітківки (навіть якщо очі закриті), внаслідок чого мозок посилає сигнал про зниження вироблення мелатоніну - гормону, який відповідає за регулювання добового циклу сну і неспання. Ось чому люди прокидаються посеред ночі і не можуть заснути. Крім того, якщо людина дивиться телевізор в ліжку, спальня у неї асоціюється з активністю, а не з відпочинком. Адже глибокий сон це не тільки фізичний, а й психологічний стан.



Більше часу




Ви як і раніше скаржитеся на відсутність часу? Але при цьому ймовірно не враховуєте години, проведені за переглядом телевізора до пізньої ночі, або лежання перед екраном щоранку й цілі вихідні ... Адже саме телебачення краде ваш час - і не тільки призначений для сну, але і тей, який можна присвятити спілкуванню з сім'єю, читання або хобі.



Частіше кохатися


Секс благотворно впливає на здоров'я. Але задоволення від занять любов'ю при включеному телевізорі вельми сумнівне, і це незалежно від типу програм, які з нього йдуть в даний момент. За даними опитування сексологів, пари, які мають телевізор у спальні займаються сексом у два рази менше, ніж ті, у кого його немає. Дослідники виявили, що головними винуватцями зменшення сексуальної активності, є фільми зі сценами насильства, а також реаліті-шоу.



Краще виглядати




Зазвичай, коли Ви дивитеся телевізор, Ви чимось похрускує. Адже так? І це, по всій видимості не морква, а солоний арахіс, сухарики, попкорн, чіпси або ще щось дуже калорійне і жирне. З'їдене перед сном, відкладається у вигляді зайвих кілограмів, від яких потім не так вже й легко позбутися. На фігуру також впливає кількість сну - якщо його занадто мало (наприклад, засиділися вночі за переглядом захоплюючого фільму, а вранці треба йти на роботу) - підвищується рівень гормонів, які відповідають за відчуття голоду, що призводить до надмірного апетиту, а отже і до надмірної ваги . Так що якщо прибрати зі спальні телевізор, буде простіше почати вести здоровий спосіб життя і стежити за своєю вагою.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!