Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомиряни масово «тікають» з міста
 
25-11-2011, 21:02  Суспільство

Житомиряни масово «тікають» з міста

 
Протягом останніх двох років чисельність населення Житомира зменшилась на 0,4 тисяч осіб і станом на 1 жовтня складає 271 500.

'Житомиряни



Зменшення кількості населення стовідсотково відбувається за рахунок міграційних процесів.


І це не дивно. Зростання економіки Житомира, незважаючи на те, що за твердженням чиновників, неначе підвищується, насправді падає.


У порівнянні з минулим роком в Житомирі на 21% менше виготовлено яловичини і телятини; на 28,5% менше випущено меблів; на 3-9% ковбасних виробі, лікарських препаратів та іншого.


При цьому середньооблікова чисельність штатних працівників регулярно зменшується з 2008 року і становить на 1.11.2011 року 89,4 тисячі осіб. Крім того, активно зменшується і кількість підприємств зі штатною чисельністю понад 50 чоловік. Підприємства або зменшують штат, або проводять реорганізацію, приєднуючись до головних або більших підприємств в інших обласних центрах.


Кількість пропонованих вакансій начебто і збільшується, але їх якість погіршилася. У 2011 році 35% запропонованих вакансій передбачають мінімальний розмір заробітної плати, і тільки 5,6% - вище середньої.


Майже половина будівельних, транспортних і промислових підприємств є збитковими.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!