Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі пенсіонери і вагітні жінки вистоюють величезні черги, щоб здати кров на аналіз
 
25-11-2011, 21:08  Суспільство

У Житомирі пенсіонери і вагітні жінки вистоюють величезні черги, щоб здати кров на аналіз

 
У Житомирі люди вистоюють величезні черги, щоб здати аналіз крові.

У Житомирі пенсіонери і вагітні жінки вистоюють величезні черги, щоб здати кров на аналіз



Таку ситуацію журналіст Житомир.info спостерігав в поліклініці № 2 Богунського району Житомира (вул.Лесі Українки) вранці 25 листопада.

О 8.30 коридор поліклініки біля лабораторії з прийому крові і біоматеріалу був повністю забитий людьми, які стояли в черзі для здачі аналізів. Навіть до кінця прийому (лабораторія працює з 7.30 до 9.00) в коридорі залишалося ще близько 50 осіб, черга постійно поповнювалася.

Уздовж стін стоїть кілька стільців, на яких чекають своєї черги літні люди. Але сидячих місць вистачає не всім: пенсіонери і вагітні жінки змушені іноді стояти майже годину для проходження хвилинної процедури здачі аналізів.

Біля кабінету висить графік прийому, в якому завбачливо просять людей не займати чергу після 9.00.


У той же час, в поліклініці № 1 Корольовського району (вул.Велика Бердичівська) в кабінеті клініко-лабораторного дослідження особливих черг немає. 4-5 медичних працівника у відведений для прийому аналізів крові час (з 7.30 до 9.00) встигають прийняти всіх пацієнтів.
Начальник управління охорони здоров'я Житомирської міськради Віктор Борщівський повідомив, що він знає про проблеми черг в Богунської поліклініці.

«На« гарячу лінію »управління охорони здоров'я цього тижня надійшли дзвінки від жителів Богунського району з приводу великих черг біля кабінетів забору крові на аналізи в поліклініки по вул. Лесі Українки, 16. Керівництво поліклініки пояснювало це тим, що в будівлі немає вільних площ. Ми також просили надати пропозиції щодо способів вирішення цієї проблеми, що було зроблено для ліквідації черг та забезпечення доступності медичної допомоги », - сказав Борщівський.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!