Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Яким має бути стіл в новорічну ніч
 
5-12-2011, 19:58  Суспільство

Яким має бути стіл в новорічну ніч

 
Наступаючий 2012 рік - це рік Чорного Водяного Дракона. Його характеризують:
- Кольори - золотий, чорний і синій.
- Стихія - вода.
- Вогонь, енергія, сила.

'Яким



Все це потрібно врахувати при сервіровці новорічного столу, щоб він припав до душі Дракону і всім присутнім. Розглянемо в найдрібніших подробицях способи, якими можна прикрасити стіл до нового 2012 року:

Так як вогонь - це дуже важливий атрибут в рік дракона, то дуже красиво і доречно будуть виглядати на столі срібні або золоті свічки в оригінальних свічниках.

Бажано також прикрасити стіл статуетками дракона, але варто звернути увагу, що вони не повинні бути зроблені з металу. Можна з кришталю, кераміки або дерева. Можна прикрасити стіл гірляндами, так як Дракону подобається все, що виблискує і блищить.

Для скатертини підійдуть такі кольори, як - синій, жовтий, золотий або зелений. Посуд і серветки можна підібрати по цій же кольоровій гамі. Перевагу краще віддати золотому кольору - скатертина і столові прилади такого кольору будуть виглядати дуже красиво і багато. Дуже красиво і незвично виглядатимуть серветки, на яких зображено символ року. Можна поєднувати скатертини різних кольорів, при цьому вони повинні бути різних розмірів. Весь посуд повинен мати єдиний стиль. Для кожного гостя потрібно поставити дві тарілки - дрібну столову тарілку і на ній закусочну. Між сусідніми тарілками обов'язково має бути відстань не менше 70 сантиметрів. Прилади потрібно класти згідно з чергою, в якій подаються страви - чим раніше будуть подавати страву, тим далі потрібно ставити прилад від тарілки. Також потрібно поставити пиріжкову тарілку - перед закусочною, зміщену трохи вліво. Залежно від видів напоїв, які будуть подаватися, потрібно поставити келихи, чарки або фужери.

Центр столу бажано прикрасити вазою з водою, тому що вода - це символіка нового року. Для того щоб це виглядало більш красиво і загадково, можна опустити у воду пелюстки квітів або ялинові гілочки. Дуже гарно будуть виглядати маленькі плаваючі свічки в вазі.

Так як водяний Дракон є символом 2012 року, то можна сервіровку столу зробити трохи незвичайною і цікавою - наприклад, у морському стилі. На столі бажано розставити елементи декору відповідної тематики.

Невід'ємним продуктом, який має бути на столі в цьому році - це гарбуз.

Новорічне меню може складатися з будь-яких страв, яких тільки хочете, так як Дракон вважається всеїдною істотою. Але, бажано звичайно, щоб були присутні «вогняні страви» - гарячі блюда і гострі приправи. Кожен продукт потрібно приправити хоча б трохи сіллю і перцем. Можна також використовувати такі приправи, як - кардамон, кориця, імбир.

Особливу увагу при складанні новорічного меню слід звернути на м'ясо і рибу. Особливе місце займає риба, так як вона відноситься до стихії року. Тому чим більше буде морепродуктів на столі - тим краще. Краще віддати перевагу рибам цінних сортів, таких як - стерлядь, форель. Також вітається наявність овочів, але обов'язково приправлених різними приправами. Страви бажано прикрашати зеленню, наприклад - базиліком, кропом і петрушкою. З салатів актуальними будуть ті, основою в яких є зелень.

На столі мають бути присутні тільки свіжі і натуральні страви, так як Дракон любить тільки свіжоприготовлену їжу. З напоїв ідеально підійде хороше натуральне вино, так як вона вважається напоєм Чорного Дракона. Стіл повинен бути багатий на різні смакоти, салати та інші страви.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!