Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Роман Трахтенберг помер від серцевого нападу
 
21-11-2009, 01:39  Суспільство

Роман Трахтенберг помер від серцевого нападу

 
Скандально відомого шоумена не стало відразу після прямого ефіру шоу "Трахти Барахти"
'Роман

Романа Трахтенберга убив серцевий напад під час прямого ефіру на радіо "Маяк". Лікарі намагалися відкачати шоумена, але їхні зусилля виявилися марними. 41-річний Трахтенберг помер на руках у лікарів "швидкої".
Зараз біля будинку артиста на Тверській з лікарями, які намагалися врятувати Романа, працює слідча група. Слідчі з'ясовують всі обставини смерті популярного ведучого.

Виклик на пульт "03" надійшов в 19.29 - прямо під час ефіру. Лікарі, що прибули на 5-у вулицю Ямського Поля діагностували втрату свідомості, на робочому місці радіоведучого, та кардіошок. Слідом за звичайною бригадою примчала реанімаційна "швидка".

'Роман


Романа хотіли госпіталізувати, і навіть винесли на носилках на вулицю, але шоумен відмовився їхати до лікарні.

Транхтенберга відкачували прямо на вулиці, але йому ставало все гірше. Незабаром серце Романа зупинилося.

- Цього не може бути! Це ж просто жах! Він зовсім молодий був, всього 40 років. Його молодшій дитині всього років десять, - сказала близька подруга Романа актриса Алла Довлатова. - Ми так давно знайомі з ним... Я навіть не знаю, що тепер сказати ...
- Я, звичайно, знаю про події, - з гіркотою говорить колега Романа радіоведучий Сергій Стіллавін. - Мені зателефонували відразу, як це трапилося. Дуже сумно втрачати людей, яких можна назвати друзями ...

У п'ятницю Роман, як завжди, приїхав на щоденне ток-шоу "Трахти-Барахти", яке вів спільно з Оленою Батіновою на радіо "Маяк". З п'яти до восьми вечора головний "анекдотщік" країни розважав слухачів.

- Він прийшов на ефір і сказав: "Лєнка, погода змінюється!", - Розповіла співведуча Романа Олена Батінова. - У нас в гостях був Юрій Ніколаєв, і ми, як завжди, прохохотали дві години. Потім, коли в ефірі йшла якась пісня, Рома сказав: "Батінова, мені погано ..." Я відвела його до вікна, щоб він подихав свіжим повітрям. Редактори викликали "швидку", але вона так і встигла довезти Рому до лікарні. Я просто в шоці, адже він завжди жартував, що ніколи не хворіє. І тут раптом він помирає від інфаркту ...

- Я перебуваю на дитячому "Євробаченні" в Києві, - повідомила ведуча "Маяка" Ольа Шелест. - Я зараз вийшла зі сцени, в мене 25 без відповіді викликів на телефоні. Мені сказали цю жахливу новину. Я тільки що дізналася.

Роман вирізнявся відмінним здоров'ям. Як кажуть друзі артиста, останній раз звертався до лікарні у минулому році, після бійки в поїзді з актором Олександром Моховим. Його могли любити й ненавидіти, але ніхто не міг залишитися байдужим. Іскрометний гумор і талант цінували мільйони його прихильників.
Роман Трахтенберг помер від серцевого нападу


цікава була людина!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!