Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Казначейство перевело гроші на рахунок ТТУ. Завтра будуть видавати зарплату - Дебой
 
23-12-2011, 18:03  Суспільство

Казначейство перевело гроші на рахунок ТТУ. Завтра будуть видавати зарплату - Дебой

 
Державне казначейство України перевело кошти на рахунок Житомирського трамвайно-тролейбусного управління.

'Казначейство



Про це мер Житомира Володимир Дебой заявив сьогодні ввечері в ефірі радіо «Житомирська хвиля».
- Кошти у розмірі 3,9 мільйона гривень вже на рахунку ТТУ. І завтра з самого ранку люди (працівники ТТУ, приміт. автора) почнуть отримувати заробітну плату.

19 грудня ми вже мали на рахунку кошти, але це була не готівка, а те, чим можна було закрити борги за електроенергію.

Сьогодні склалося враження, що страйк ТТУ вирішив це питання, але це абсолютно не так. Його вирішила наша системна робота протягом року, і внесені днями зміни до держбюджету України. Гроші вже були виділені, проходив тільки механізм їх переведення в готівкові кошти.

Борг дійсно складає 6,8 мільйонів гривень, і люди дійсно 5 місяців отримували заробітну плату не в повному обсязі - 500 або 400, або 700 грн, на які прожити, безумовно, неможливо.

Нагадаємо, що страйкуючі водії та кондуктори говорили, що отримували лише 300 гривень, а не 400-700.

- Я хочу подякувати мітингувальникам, за те що вони не підтримали певні політичні сили, які на площі Корольова розбили намети і привели своїх «псевдолідерів», які нібито є великими захисниками працівників ТТУ, - заявив Дебой

- Я сподіваюся, що більшість працівників ТТУ все-таки зрозуміло ситуацію, що страйк приносить не тільки збитки підприємству, а й великі незручності незахищеним людям - студентам, пенсіонерам, учням, і з завтрашнього ранку працівники трамвайно-тролейбусне управління все-таки почнуть роботу.

І хоча дехто в ейфорії кричить, що «ми не будемо працювати поки все не виплатять до копійки» - губернатор заявив, що друга частина боргу (4 мільйони) буде виплачуватися в першій половині січня 2012 року.

Тому я буду просити, і прошу зараз - треба працювати, треба перевозити громадян.

Слухачка радіо задала питання:

"Що буде, якщо завтра тролейбуси не будуть працювати, і пенсіонери при 800 гривнях пенсії будуть платити за проїзд?".
- Нам потрібно щоб депутати Верховної Ради України на цьому не робили піар, тому що наробили пільг, на яких у держави немає грошей, і сьогодні страждаємо. Це продовження тієї проблеми з чорнобильцями, з афганцями, з війнами інтернаціоналістами. Це піар минулих виборів, які робили на людях. Популізм призвів економіку до нинішнього стану, - завершив наприкінці ефіру Дебой.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!