Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » МНС: У Житомирі збільшилися продажі неякісної піротехніки
 
27-12-2011, 03:17  Суспільство

МНС: У Житомирі збільшилися продажі неякісної піротехніки

 
У Житомирі, 23 грудня рятувальники МНС, спільно з представниками Управління Гостехногенбезпеки, провели рейдові перевірки місць продажу піротехнічної продукції.

'МНС:



Мета перевірок - забезпечити очищення міста від не сертифікованої продукції та довести до людей інформацію, що ці вироби несуть не тільки свято, але і трагедії.

Як інформує прес-служба УМНС в Житомирській області, особливе занепокоєння викликають місця стихійної торгівлі, ринки та інші об'єкти з масовим перебуванням людей.

Багато з тих, хто купує не сертифіковану піротехнічну продукцію навіть не підозрюють, що такі вироби вимагають підвищеної уваги при поводженні з ними.

Необхідно відзначити, піротехніка не завжди буває якісною та відповідає вимогам. Насамперед, це стосується продукції китайського виробництва.

Для законного придбання безпечного і якісного піротехнічного продукту працюють спеціалізовані точки продажу, в яких компетентні продавці нададуть інформацію щодо використання того чи іншого виробу.

І за результатами рейдів фахівці з повною відповідальністю констатують, що ці спеціалізовані торгові точки мають ліцензії на продаж, обладнані за всіма вимогами протипожежних правил та персонал пройшов спеціальне навчання.

МНС ще раз нагадує: неправильне або невміле використання навіть сертифікованих піротехнічних виробів може призвести до пожеж, каліцтва та загибелі людей. Особливо небезпечні петарди в руках дітей. Будьте обережні при поводженні з піротехнічними виробами, дотримуйтесь техніки безпеки та не дозволяйте дітям самим запускати петарди чи феєрверки!
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!