Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі на Московській відкрився третій магазин торговельної мережі «АТБ»
 
29-12-2011, 06:54  Суспільство

У Житомирі на Московській відкрився третій магазин торговельної мережі «АТБ»

 
Сьогодні, 28 грудня компанія «АТБ» відкрила по вулиці Московській, 54 третій магазин своєї мережі в Житомирі - повідомляє портал ZThata

'У



Відкриття було анонсовано на 10-ть годин ранку 28 грудня.

- Приблизно в цей час, або трохи раніше за всіх жителів що проживають поруч, тих, які ще спали і тих, хто вже прокинувся, розбудила гучна музика та рекламні репліки, - розповідають тутешні жителі.

Гучні звуки і анонсоване відкриття зробили свій рекламний хід - в 11-й годині перед магазином вже стояла велика черга покупців. Як виявилося, вони спокусилися на якусь акцію, в якій чек при певних умовах обмінювався на подарунковий продуктовий набір.

Варто зауважити, що цей магазин «АТБ» відкрито в приміщенні колишнього комунального магазину «Ветеран». Останній тут існував від початку забудови кварталу за часів СРСР і до недавнього часу.

7 грудня сесія Житомирської міської ради ліквідувала комунальне підприємство магазин «Ветеран».

«АТБ» провів ремонт, дещо перебудував приміщення всередині і добудував допоміжні приміщення зовні. Перед магазином створена заасфальтована площадка для паркування автомобілів. Також тут є конструкція, що нагадує засіб для паркування велосипедів.

На даху магазину встановлено потужні ліхтарі для освітлення навколишньої території.

Зазначимо, що поряд всього в декількох сотнях метрів від магазину знаходиться Сінний ринок, досить популярний серед жителів цього району. Люди стануть перед вибором - зручний магазин, де є майже все, і значно більше, ніж у його попередника, або ринок. Для літніх людей, ветеранів, інвалідів та інших пільгових категорій населення, для яких створювався «Ветеран» різниця в ціні може зіграти роль, навіть не значна.

Стосовно товарів не ринкових, то наприклад старенька бабуся той же хліб, але дорожче, ніж в інших магазинчиках або кіосках, тільки через зручність нового магазину, може в ньому не купити, чи не йти туди зовсім.

У будь-якому випадку кожен потенційний покупець зробить вибір для себе самостійно.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!