Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мер Житомира назвав підтримку ТТУ опозиційними партіями політиканством і обіцяв більше грошей у 2012 році
 
6-01-2012, 08:09  Суспільство

Мер Житомира назвав підтримку ТТУ опозиційними партіями політиканством і обіцяв більше грошей у 2012 році

 
5 січня представники влади приїхали до працівників Житомирського трамвайно-тролейбусного управління, щоб привітати їх з новорічними святами.

Мер Житомира назвав підтримку ТТУ опозиційними партіями політиканством і обіцяв більше грошей у 2012 році



У холодному актовому залі (опалення вже давно відключено в цілях економії) зібралися близько 200 працівників ТТУ, щоб подивитися невеликий концерт і послухати про плани обласної та міської влади на 2012 рік. Перший заступник губернатора Житомирської області Микола Олещенко і мер Житомира Володимир Дебой розповіли про підтримку ТТУ в 2011 році і збільшення його фінансування в новому році. "Цього року буде збільшена субвенція з держбюджету до 17 млн. грн. проти 11 млн. в минулому році. На стадії формування бюджету (міського) ми заклали 10 млн. гривень на підтримку ТТУ, торік було 8 млн », -. сказав Дебой і запевнив, що з місцевого бюджету виділено гроші на зарплату працівникам ТТУ за грудень 2011 року, яку вони отримають до 20 січня.

Мер Житомира пообіцяв в 2012 році ставити перед урядом питання про монетизацію пільг чи отримання компенсації за перевезення пільгових категорій пасажирів у повному обсязі (зараз з держбюджету компенсується близько 30%).

«Я впевнений, що нас почують. Чи підуть політики перед виборами на цю непопулярну міру - нехай це буде на їхній совісті. Але ми вважаємо, що за роботу потрібно платити, ми надаємо послугу і її потрібно оплачувати », - запевнив мер.

Дебой також сказав, що щиро дякує і низько кланяється працівникам ТТУ за те, що під час страйку вони не допустили політичних спекуляцій на проблемах колективу, і політиків, які нібито захищали підприємство. Нагадаємо, що опозиційні фракції Житомирської міськради «Батьківщина», «Фронт змін» і «Свобода» написали звернення до мера з вимогою скликати позачергову сесію для вирішення проблем ТТУ.

«Їх захист, на жаль, не був підкріплений жодними матеріальними ресурсами і можливостями, крім політиканства і загравання. Я сподіваюся, що ви разом з керівництвом та профспілковою організацією підприємства і в цьому складному році не допустите на нашому підприємстві політичних спекуляцій і розбрату », - сказав Володимир Дебой.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!