Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Оригінальне застосування пивним баночкам знайшов бердичівський пенсіонер
 
14-01-2012, 05:28  Суспільство

Оригінальне застосування пивним баночкам знайшов бердичівський пенсіонер

 
У місті Бердичеві проживає велика кількість обдарованих і талановитих людей, при цьому іноді їх творча натура виявляється у вельми незвичайній формі. Незважаючи на свій 75-річний вік бердичівський пенсіонер не сидить, склавши руки, а активно трудиться - при цьому результат його роботи тепер може побачити кожен, хто проходить повз його будинок. Як повідомляє місцевий телеканал, народний умілець перекрив собі дах досить незвичайним матеріалом - алюмінієвими баночками з-під пива.

Оригінальне застосування пивним баночкам знайшов бердичівський пенсіонер



На створення своєрідного шедевра у майстра пішло більше двох років, а допомогли йому в здійсненні цієї ідеї його інженерна освіта і прибиральниці міського парку, які активно постачали пенсіонера необхідним для роботи матеріалом, зібраним з сміттєвих урн. Як розповідає сам умілець, ідея перекрити дах сараю прийшла до нього, коли стара покрівля в черговий раз почала текти. Не бажаючи купувати дорогі і не завжди якісні будматеріали, догадливий бердичівлянин придумав для себе такий ось незвичайну дах.

До роботи місцевий Кулібін підійшов з деякою часткою творчого таланту - і тепер на даху сараю гордо красується прапор України і військово-морського флоту СРСР, де він служив в роки молодості, складені з різнокольорових аркушів пивних баночок. Люди які проходять повз будинок, випадково піднявши очі вгору, застигають в подиві, бачачи незвичайний дах що переливається різними кольорами і виблискує на сонці.
ФОТО з сайту ТРК «Вик»
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!