Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області школа-інтернат відсудила у фірми Фещенко 3 га землі
 
14-01-2012, 05:33  Суспільство

У Житомирській області школа-інтернат відсудила у фірми Фещенко 3 га землі

 
У Коростишівському районі Житомирської області школі-інтернату повернули 3 гектари землі.

У Житомирській області школа-інтернат відсудила у фірми Фещенко 3 га землі



12 січня представники обласної та районної влади приїхали послухати колядки у Кмитівську школу-інтернат. Про це повідомило управління з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю облдержадміністрації.

«Протягом багатьох років Кмитівска школа-інтернат була забутою, мало хто цікавився її справами. Дійшло до того, що знайшлися люди, які хотіли відібрати у дітей гектар території, щоб розпоряджатися нею на свій розсуд і в своїх інтересах », - розповідав заступник губернатора, депутат облради Олександр Никитюк.

Депутати-мажоритарники від Коростишівського району допомогли керівництву школи відстояти право на землю і повернути вихованцям інтернату те, що їм належить.

Директор школи-інтернату Алла Гребенюк повідомила журналістам, що працює на цій посаді з 1 вересня 2011 року та всіх подробиць «земельного скандалу» не знає.

Земля саду за межами с.Кмитів в розмірі 3,0395 га була виділена школі-інтернату рішенням сільської ради ще 23 вересня 2010 року для ведення садівництва. Але люди, які користувалися цією землею, встигли побудувати на ділянці капітальний будинок.
«Коли я прийшла сюди працювати, у інтернату вже був акт на землю і йшли суди проти самовільного захоплення землі ТОВ «Критерій» (керівник - Фещенко Лілія Анатоліївна). Зараз вже є судове рішення, що земля належить школі-інтернату, але суди будуть тривати, тому що на ділянці землі незаконно побудований будинок. Звичайно, цей будинок не завадив би інтернату, але я не думаю, що ця людина, яка судилася через землю, подарує будинок дітям», - сказала Гребенюк.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!