Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Умови вступу до автошколи на навчання
 
16-01-2012, 16:35  Суспільство

Умови вступу до автошколи на навчання

 
Багато людей, в переважній більшості чоловічої статі, до досягнення 18-ти річного віку, вважають що за допомогою друзів чи батьків, добре оволоділи керуванням автомобілем. Однак, коли приходить час отримати посвідчення водія, при екзамені в ДАІ, виявляється що вони дуже помилялися. Після цього вони задумуються над питанням, чому відразу не пішли на курси до автошколи.
Автошкола Тюмень, представлена багатьма організаціями, які щороку випускають велику кількість водіїв. Можливо, у вас є бажання записатися до автошколи, а разом з тим є і питання, щодо вступу. Так і повинно бути. Спробуємо розповісти про стандартні правила до тих хто навчається в автошколах.

'Умови



На навчання в автошколу допускаються громадяни нашої та інших держав, незалежно від їх місця прописки або реєстрації. Особи, які досягли 16-ти річного віку також допускаються до навчання, але здати іспити і згодом отримати водійське посвідчення вони зможуть лише по досягненню 18 років.

Для укладення договору з автошколою необхідно надати:
паспорт;
довідку з медичного закладу про проходження водійської комісії - необхідна для автошколи як підтвердження фізичного здоров'я кандидата у водії.
Для того щоб офіційно записатися і приступити до навчання Вам необхідно укласти договір, що можна зробити в офісі автошколи. У деяких шкіл є власний сайт, на якому можна отримати необхідну інформацію.

Приступити до занять з водіння можна через один - два тижні після початку теоретичних занять. При цьому медична довідка вже повинна бути у Вас на руках.
Здати на права реально?

Багато учнів стурбовані таким моментом, що здати на права дуже важко, дана думка ґрунтується на розповідях знайомих, друзів, у когось на особистому досвіді. Не варто сприймати інформацію однобічно - прикладів досить багато, і позитивних, і негативних.

Однозначно можна сказати наступне, що навчання в автошколі дає багато: це і знання теоретичних питань, правил дорожнього руху, навичок практичного водіння і чисто життєвий досвід, яким охоче діляться інструктори в школах. Решта - Ваші особисті заслуги, прагнення засвоїти і відпрацювати матеріал. Звичайно, щоб отримати водійські права, постаратися доведеться кожному, адже просто так грамотним водієм не станеш. Здати на права може кожен, хто цього справді хоче!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!