Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Алкоголь і брак сну впливають на мозок так само, як і потреба відвідати туалет
 
18-01-2012, 18:51  Суспільство

Алкоголь і брак сну впливають на мозок так само, як і потреба відвідати туалет

 
Повний сечовий міхур знижує концентрацію і увагу людини, як алкоголь або нестача сну, показало останнє дослідження. Дослідники з Мельбурну поділилися своїми висновками на сторінках журналу Neurology and Urodynamics journal, пише The Times of India.

'Алкоголь



За словами фахівців, думки про необхідність відвідати вбиральню відволікають людину. Даний ефект можна порівняти з впливом значної нестачі сну (відповідало 24 годинам, проведеним без сну) або рівнем алкоголю на позначці 05. За це відкриття вчені навіть отримали Шнобелівську премію в галузі медицини - пародію на престижну міжнародну нагороду - Нобелівську премію.

Коментує доктор Метью Льюіс з Госпіталю Колфілд: «Повний сечовий міхур негативно впливає як на увагу, так і на пам'ять людини». Дослідження показало, що сприйняття людини і швидкість, з якою вона приймає рішення, залишалися в межах нормальних показників до тих пір, поки їй, дійсно, не потрібно було скористатися вбиральнею.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!