Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирянин стверджує, що в міліції його били і примушували зізнатися у вбивстві дружини
 
23-01-2012, 05:43  Суспільство

Житомирянин стверджує, що в міліції його били і примушували зізнатися у вбивстві дружини

 
Підозрюваний у вбивстві своєї співмешканки шукає шляхи уникнення відповідальності

Житомирянин стверджує, що в міліції його били і примушували зізнатися у вбивстві дружини



У Королівський райвідділ УМВС України в Житомирській області 6 січня надійшло повідомлення з обласної лікарні про те, що у відділенні інтенсивної терапії померла 44-річна житомирянка. Жінку без свідомості каретою швидкої допомоги доставили до медичного закладу ще 2 січня з місця проживання і діагностували закриту черепно-мозкову травму і субдуральну гематому.
Як пояснив її співмешканець, ці ушкодження дружина отримала у своїй квартирі, впавши. У той час у будинку вони перебували вдвох.

Про це повідомили в прес-службі УМВС України в Житомирській області.

У міліції за даним фактом призначили і провели судово-медичне дослідження, яке показало, що смерть жінки настала в результаті тілесних ушкоджень, що відносяться до категорії тяжких, небезпечних для життя, і які могли утворитися від дії тупими предметами. Жінку вдарили по голові і не один, не два рази, а близько десятка.

11 січня 2012 за даним фактом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу Україні.

Співробітники Королівського райвідділу УМВС за підозрою у причетності до смерті потерпілої затримали її 44-річного співмешканця. Чоловік пояснив, що 2 січня, близько 11.30, під час спільного розпивання спиртних напоїв, на ґрунті раптових неприязних відносин, між ним і дружиною виникла сварка, яка переросла в бійку, під час якої він і завдав жінці вказані тілесні ушкодження. Слідчим у справі зібрані докази, що вказують на вину затриманого.

Проте недавно в мережі Інтернет з'явилися заяви підозрюваного про те, що під час його перебування в райвідділі оперативники застосовували до нього фізичний вплив. У працівників міліції є підстави стверджувати, що таким чином чловік намагається уникнути відповідальності за вчинене тяжкий злочин. Однак, як повідомив начальник Управління кадрового забезпечення УМВС Микола Будзинський, за даним фактом проведено службове розслідування, всі матеріали передані до прокуратури м. Житомира.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!