Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » За один день в Житомирі в травмпункти міста звернулися 57 чоловік
 
23-01-2012, 05:48  Суспільство

За один день в Житомирі в травмпункти міста звернулися 57 чоловік

 
У Житомирі різко зросла кількість звернень до травмпунктів. Лише за одну добу, в два травмпункти міста звернулися 57 осіб.

'За



Зима, яка прийшла в січні, стала несподіванкою для міської влади, адже тротуари Житомира практично не прибираються.

- Вранці можна поїхати, якщо сніг випав вночі. Десь о 8 годині, або навіть в 10 тільки починають прибирати сніг. А в парку, в районі Монументу Слави - взагалі тротуари не очищають від снігу. На Корбутовці - зовсім не прибирають! - Скаржаться житомиряни.

У свою чергу, влада каже, що прибирання міста від снігу в складних погодних умовах йде повним ходом.

- 20 січня на вулицях міста працювала посилена механізована протиожеледна бригада комунального підприємства «Управління автомобільних доріг», до складу якої входять 23 одиниці техніки: 5 плужно-підмітальних машин, 5 плужно-підмітальних тракторів, 9 піскорозкидувачів, 3 автогрейдери, 1 екскаватор, - розповідає начальника управління комунального господарства міської ради Олександр Марцун.

- Ніби й прибирають біля магазинів, а в цілому по місту ні. Я з дому о 10 годині вийшов, і не побачив, щоб активно прибирали сніг. Хіба що на окремих дільницях. Але відверто кажучи, хотілося, щоб краще прибирали, оскільки снігу навалило і ожеледь ... - каже житомирський водій.

За словами Марцуна, в першу чергу проводилася посипання підйомів і спусків на мостах і шляхопроводах, аварійно небезпечних перехрестях, після чого виконувалася посипання підметених головних транспортних вулиць і вулиць по яких пролягають тролейбусні маршрути.

У свою чергу, лікарі травмпунктів закликають громадян, особливо літніх людей, бути обережними на вулицях Житомира.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!