Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі бурульки загрожують пішоходам. Комунальники чекають відлиги
 
27-01-2012, 10:31  Суспільство

У Житомирі бурульки загрожують пішоходам. Комунальники чекають відлиги

 
Обережно бурульки! У Житомирі, справжньою загрозою для життя пішоходів стали бурульки, що звисають з дахів будинків.

'У



Через різку зміну погоди, фасади будівель міста обросли крижаними наростами. Ходити під такими бурульками небезпечно, але і позбавитися від цієї крижаної загрози не так-то просто.

- Ось я вчора бачила - на Московській, навпроти Житнього, будівля в якій відділення Укртелекому, у дворі - бурульки, довжиною в два поверхи вниз. Правда, стрічкою внизу огороджено, - розповідає житомирянка Юлія.

У комунальників своя правда. Як зазначили в Управлінні ЖКГ Житомира, чистити дахи будинків від бурульок в повному обсязі, вони не можуть через припарковані легкові автомобілі та пішоходів. Та й сильні морози, за словами комунальників, не сприяють усуненню крижаних вбивць.

- Наш будинок знаходиться на червоній лінії, де велика кількість пішоходів, тому треба обов'язково стежити, щоб не було великих бурульок, і вчасно це все прибирати, але за всім не встежиш, от вони й виросли - розповідає працівник житомирського ЖКГ, Віктор.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!