Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Дітки і цукерки: спритні підлітки знайшли спосіб випивати прямо в школі
 
29-01-2012, 13:21  Суспільство

Дітки і цукерки: спритні підлітки знайшли спосіб випивати прямо в школі

 
Ще більше 20 років тому відкрився шлях на ринок нашої країни західним товарам, в тому числі і продуктам харчування. Діти полюбили новинку - жувальні цукерки. А винахідливі американські підлітки з їх допомогою спокійно проносять спиртне прямо в школу.

'Дітки



Телеканал CNN є одним з найпопулярніших в США - саме його журналісти ще в 80-х роках минулого століття стали вести прямі репортажі з самих різних точок планети, оперативно прибуваючи на місце подій з пересувними телестудіями.

Але на CNN крім аналітичних програм і новин, є також ток-шоу, найпопулярнішим з яких є те, яке веде Андерсон Купер (Anderson Cooper).

На цьому тижні у нього в гостях була колега-журналіст, що займається проблемами дітей і підлітків Челсі Крост (Chelsea Krost).

Вона розповіла всій Америці (у першу чергу батькам американських дітей) про те, на які хитрощі можуть пускатися їх янгольскі невинні на вигляд «чада», щоб прямо під час шкільних занять прийняти дозу наркотику або алкоголю.

Щоб застереження було наочним, Челсі в прямому ефірі викрила «ноу-хау» юних любителів випити, висипавши в миску жменю жувальних цукерок і заливши їх пляшкою горілки.

Діти купують жувальні цукерки «ведмедики Гаммі» (Gummy Bears) «замочують» їх на 3-4 дні в мисці, наповненій горілкою - цукерки вбирають напій і збільшуються в розмірі вдвічі.

Потім школярі можуть спокійно носити непротікаючі цукерки в пакеті у своїх шкільних сумках і рюкзаках. У будь-який момент доза алкоголю знаходиться під рукою - достатньо лише розжувати пару таких цукерок.

Челсі Крост з телеекрану попередила і самих малолітніх любителів випити, і їхніх батьків про те, що такі «цукерочки» можуть призвести до важкого алкогольного отруєння, оскільки неможливо визначити, яку кількість алкоголю ввібрала та чи інша цукерка.

Крім того, на відміну від чистого алкоголю такі цукерки мають дуже приємний смак, що теж збільшує небезпеку «передозування».
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!