Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Влада Житомира рахує пільговиків міському громадському транспорті, щоб розподілити дотації
 
30-01-2012, 07:13  Суспільство

Влада Житомира рахує пільговиків міському громадському транспорті, щоб розподілити дотації

 
На сайті Житомирської міської ради опубліковано проект рішення "Про затвердження коефіцієнта співвідношення кількості безплатних і платних пасажирів".

'Влада



За словами заступника мера Петра Закусило, влада міста проводять дослідження кількості пільговиків в Житомирському громадському транспорті для розподілу дотацій.

"Нещодавно проводилося вивчення, обстеження кількості пасажирів громадського транспорту в Житомирі на початок 2012 року. Якщо мова йде про електротранспорт, то на 23 особи в тролейбусі або трамваї - 13 з них пільговики. Так само ми проаналізували маршрутки - це чотири маршрути, де проїзд становить 1,75 грн. Виявляється, що в міських автобусах на 20-30 чоловік припадає один пільговик ", - говорить Закусило.

За відповідним підрахунками виконком міськради планує затвердити на 1-е півріччя 2012 року коефіцієнт співвідношення кількості безплатних і платних пасажирів: для КП "Житомирське трамвайно-тролейбусне управління" на рівні - 1,31, а для автоперевізників на рівні - 0,15.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!