Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі працюють вже 3 пункти обігріву
 
31-01-2012, 07:34  Суспільство

У Житомирі працюють вже 3 пункти обігріву

 
З 30 січня 2012 року в Житомирі почали свою роботу три спеціальні пункти обігріву, де люди, що потрапили в складну життєву ситуацію, можуть випити гарячого чаю, пересидіти морози чи просто погрітися.

У Житомирі працюють вже 3 пункти обігріву



Як стало відомо журналістам, пункти обігріву працюють в Житомирі по вул. В. Бердичівській, 113, пр. Миру, 11, вул. Щорса, 131.

У наметах встановлені печі, є дрова, ліжко-місця, столики, продовольство, медикаменти, одяг і взуття. Люди, які звертаються за допомогою в такі пункти, отримують місця для ночівлі та гаряче харчування.

Намети працюють не тільки для бездомних - щодня тут можуть грітися по 60-70 чоловік.

Як зазначив заступник міського голови Микола Боровець, для забезпечення функціонування таких наметів сьогодні підключені всі служби - комунальні, соціального захисту, МНС, міліції.

Фінансування на продовольство пунктів обігріву здійснюється за рахунок благодійних внесків громадян, осіб підприємницької діяльності, представників громадських організацій.

Крім того, громадяни, що потрапили в складну життєву чи надзвичайну ситуацію, викликану зниженням температури повітря, можуть розраховувати на допомогу і Міського територіального центру соціального обслуговування одиноких і непрацездатних.

Центр готовий надати 30 ліжко-місць з постільною білизною для перебування під час морозів.

Якщо ж ви побачили людей, які опинилися в складній ситуації, не мають постійного проживання і які страждають від холоду, не залишайтеся байдужими - зателефонуйте за телефоном цілодобової лінії: 481-481 - і людям буде надана необхідна допомога.

- Завдяки саме такій небайдужості житомирян, у ці вихідні вдалося зберегти здоров'я десяти соціально незахищених людей, яким після телефонних дзвінків на гарячу лінію було надано допомогу, - каже заступник міського голови, Микола Боровець.

До благодійної діяльності можуть приєднатися всі бажаючі, непотрібні для Вас одяг і взуття можуть допомогти іншим людям.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!