Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Поки в Житомирі обігрівають бомжів, у власному будинку замерзає ветеран війни
 
3-02-2012, 15:05  Суспільство

Поки в Житомирі обігрівають бомжів, у власному будинку замерзає ветеран війни

 
Поки в Житомирі бомжів і безпритульних обігрівають в наметах, ветеран війни замерзає у власному будинку.

'Поки



За вікном сильні морози, а батареї в квартирі 91-річного житомирянина, колишнього фронтовика, ледве теплі. Температура в квартирі не піднімається вище 10 градусів уже більше тижня.

- А було 5-6 градусів. Так я от рукавиці надів, взяв пляшки з гарячою водою, а шубою накриваю ноги і так сидів 9 днів, - розповідає пенсіонер Костянтин Іванович.

91-річний дідусь, який пройшов усю війну і занапастив своє здоров'я на фронті, тепер найбільше боїться загинути від холоду у власній квартирі.

На допомогу комунальних служб вже втомився сподіватися.

Колишній десятий ЖЕК тепер Коменерго-Житомир каже, що проблема в котельні, яка забезпечує теплом мікрорайон Верхня Польова.

- Нині в районній котельні № 3 вийшов з ладу третій котел. Тепловики обіцяють відновити роботу котла на наступному тижні, чекають якісь запчастини. - Відповідає по телефону головний інженер Коменерго Павло Піщулін.

Однак, в Житомиртеплокомуненерго інформацію про поломку устаткування в котельні не підтверджують і кажуть що там проблеми з ЖЕКом.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!