Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У дворах Житомира планують відкрити безкоштовні льодові катки
 
3-02-2012, 15:21  Суспільство

У дворах Житомира планують відкрити безкоштовні льодові катки

 
Під час ефіру на житомирському радіо міський голова Володимир Дебой запросив житомирських школярів на безкоштовні катки по місту, але тільки коли мороз буде не таким сильним.

'У



- Ми плануємо, що як тільки впадуть сильні морози - ми в школах зможемо залити дворові катки. Я запрошую ініціативних людей - звертайтеся в наше управління освіти та в управління сім'ї, молоді та спорту міської ради, і де Ви бачите таку можливість - ми допоможемо залити катки. Таким чином, поки на протязі місяця ще будуть морози - діти зможуть кататися на дворових територіях.

Дебой каже, що навчання школярам катанню на ковзанах на ковзанці ТРК «Глобал UA» продовжено і цього року.

- Мені шкода, що закритий каток в ФОКу - він перетворений в супермаркет. А там ж була сформована хокейна команда і діти сподівалися на навчання цьому виду спорту. Мені шкода, що цей каток не окупив себе і не дав ефективної роботи, тому я мрію, хочу і працюю, щоб у Житомирі був побудований ще один каток.

Нагадаємо, 11 липня 2011 року, в популярному розважальному центрі Житомира - ФОКу закрився льодовий каток, боулінг клуб на 12 доріжок, ігровий зал для дітей, кафе, фаст-фуди, більярдний зал і Голден Гейт паб.

22 жовтня замість ковзанки Житомир отримав черговий супермаркет. З закритих об'єктів свою роботу відновив боулінг.

Нагадаємо, взимку минулого року, губернатор Житомирської області Рижук тоді теж планував залити безкоштовні льодові катки в районах та містах області.

Однак, керівництво стадіону «Спартак» відмовилося залити каток на території стадіону. Також, п'ять льодових майданчиків збиралися відкрити на території шкіл № № 5 і 14, а також за адресами: вул. Вокзальна, 8 (спортмайданчик), вул. Шевченко 35, і вул. В. Бердичівська, 41.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!