Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі не будуть тягнути трамвайні рейки до Сінного ринку, але хочуть пустити тролейбуси до приміських сіл
 
10-02-2012, 10:22  Суспільство

У Житомирі не будуть тягнути трамвайні рейки до Сінного ринку, але хочуть пустити тролейбуси до приміських сіл

 
На сесії Житомирської міськради 9 лютого депутати розглядали питання про внесення змін та доповнень до Програми розвитку міського електротранспорту на 2007-2015 роки.

У Житомирі не будуть тягнути трамвайні рейки до Сінного ринку, але хочуть пустити тролейбуси до приміських сіл



Зокрема, пункт Програми «Розвиток міської електротранспортної мережі» передбачав будівництво в 2013 році тролейбусної лінії по вул. Малікова (протяжність 3,6 км, вартість 10,5 млн.грн.), а в 2014 році - трамвайної лінії до ринку «Сінний» (протяжністю 3 км, вартістю 9,6 млн.грн.). Фінансування цих проектів повинно було здійснюватися за рахунок коштів державного та місцевого бюджетів.

За пропозицією депутатських комісій, з Програми був виключений пункт про будівництво трамвайної лінії до Сінного ринку і доданий пункт про продовження тролейбусних ліній до приміських сіл.

Профільна комісія з питань економіки, транспорту, зв'язку, підприємництва та торгівлі запропонувала включити в програму будівництво тролейбусних ліній «Київське шосе-с.Глибочиця» і «вул.Черняховського-с.Тетерівка». Депутати підтримали цю пропозицію і включили її до Програми із застереженням «за умови виділення грошей», тобто терміни виконання цього пункту чітко не визначені.

За внесення змін і доповнень до Програми розвитку міського електротранспорту проголосували 42 депутати (всього в Житомирській міськраді 60 депутатів).
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!