Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області "Червоний хрест" в морози допомагає людям медикаментами, одягом та їжею
 
13-02-2012, 14:58  Суспільство

У Житомирській області "Червоний хрест" в морози допомагає людям медикаментами, одягом та їжею

 
З початку сильних холодів житомирська обласна організація закупила і розвезла по шатрах обігріву для постраждалих від холодів, розташованих в районах Панчішнрї фабрики, Крошні і Смолянки; печиво, цукор, чай, одноразовий посуд, ковдри, теплий одяг, шкарпетки і набір медикаментів. Пізніше в список додалися білий хліб і ковбаса. Таке забезпечення продовжується і по сьогоднішній день.

'У



Про це журналістам повідомили в обласній організації "Червоного хреста".

Станом на 10 лютого поточного року до 46 наметів МНС що діють в містах і районах області приєдналося 7 пунктів обігріву "Червоного хреста" при Баранівській, Ружинській, Попільнянській районній, Новоград-Волинській міськрайонній, Бердичівській, Житомирській та Коростенській міських організаціях Червоного Хреста.

З початку акції «Холодна зима» потерпілим від холодів Червоним Хрестом було надано допомогу на загальну суму 32874 грн., з них продуктами харчування на суму 18874 грн., теплими речами на суму 12 тис. грн. і ліками на суму 2 тис. грн.

Під постійним контролем працівників патронажної служби Червоного Хреста знаходиться 3946 осіб, з них у першу чергу це 936 чоловік які лежать, і малорухомі хворі, особливо в сільській місцевості.

Червоним Хрестом було зібрано і роздано в наметах 175 одиниць теплих речей, в кожну палатку зібрано медаптечкі, засоби гігієни та разовий посуд.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!