Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В центрі Житомира роздавали безкоштовні обійми
 
14-02-2012, 17:30  Суспільство

В центрі Житомира роздавали безкоштовні обійми

 
У Житомирі 14 лютого, в самому центі міста, на площі Корольова та вулиці Михайлівській, роздавали "безкоштовні обійми".

В центрі Житомира роздавали безкоштовні обійми



Мешканка Житомира Олена вирішила провести невелику акцію "Безкоштовні обійми". Житомирянка каже, що жителям нашого міста не вистачає тепла і позитивних емоцій і це видно по обличчях людей.

"У Житомирі людям не вистачає любові, добра і посмішок. Люди повинні більше посміхатися і ходити радісними вулицями. Тому я сьогодні вирішила подарувати житомирянам безкоштовні обійми. Така маленька акція проходить у всьому світі, у всіх містах, я думаю, Житомир не повинен стояти осторонь ", - пояснює житомирянка Олена.

Олена каже, що день 14 лютого був лише приводом, щоб люди не лякалися. Вона вважає, що такі маленькі акції необхідно проводити щодня, щоб подарувати житомирянам, які стурбоване пробігають по вулицях, більше позитивних емоцій і посмішок.

"Плакат з написом" безкоштовні обійми "викликає у перехожих усмішки і багато з них, розуміючи посил, йдуть обніматися. Звичайно, не всі так реагують, деякі проходять повз, бурмочучи щось під ніс. Але, в основному, люди реагують добре. Один дідусь навіть розплакався, каже, як давно мене не обіймали молоді дівчата ", - розповідає Олена.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!