Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » "Афганці-депутати будуть ходити не в дорогих костюмах, а в комуфляж", - лідер житомирських воїнів-інтернаціоналістів
 
16-02-2012, 14:01  Суспільство

"Афганці-депутати будуть ходити не в дорогих костюмах, а в комуфляж", - лідер житомирських воїнів-інтернаціоналістів

 
Голова Житомирської обласної спілки ветеранів афганської війни Павло Ментов каже, що йому відомо про інцидент, який стався в Києві, і чекає подробиць від своїх товаришів, які були учасниками сьогоднішнього мітингу в столиці. Ментов каже, що не розцінює такі дії, як навмисні.

'"Афганці-депутати



"Сьогодні 12 чоловік з Житомира були на заходах в Києві. Про інцидент в столиці я чую від вас. Хлопці приїдуть - розкажуть, як було насправді. Можливо, це була група безпеки, яка повернулася до людей обличчям, щоб запобігти провокаціям, які , до речі, очікувалися ", - пояснює Павло Ментов

Крім того, Павло Ментов зазначив, що незабаром афганці будуть боротися за свої права не на майданах, а у Верховній Раді, в ролі депутатів.

"Меморандум з главою уряду Азаровим підписано, про те що пільги афганцям залишать, але є передумови про те, що видача цих компенсацій може залежати від рівня наповнення бюджету. Це неприпустимо. Кожен рік ми ходимо під стіни Верховної ради. Цього року відновилася партія "Союз ветеранів афганської війни". Швидше за все, афганці підуть зі своєю силою в парламент. І депутати будуть ходити не в дорогих костюмах, а в камуфляжах", - сказав Ментов.

Також Павло Ментов зазначив, що житомирські афганці будуть намагатися потрапити в місцеві ради, що б і там відстоювати свої права.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!