Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі на благодійному аукціоні зібрали 6 тис. грн. для онкохворих дітей
 
17-02-2012, 15:54  Суспільство

У Житомирі на благодійному аукціоні зібрали 6 тис. грн. для онкохворих дітей

 
16 лютого в Житомирі громадська організація «Арт-село» та благодійний фонд «Заради майбутнього» провели благодійний аукціон для допомоги онкохворим дітям.

У Житомирі на благодійному аукціоні зібрали 6 тис. грн. для онкохворих дітей



Незважаючи на те, що було продано всього 10 запрошень, вдалося зібрати 6000 гривень. За ці гроші будуть куплені ліки для тяжкохворих дітей.

Співпраця з дитячим відділенням онкогематології обласної лікарні розпочалося ще 8 років тому. Спочатку це були уроки малювання і ліплення, які для хворих дітей давала глава організації «Арт-село» художниця Олена Гузенко. Матеріали для занять вона закуповувала сама, щоб всі діти, які хочуть малювати, могли собі це дозволити. Доводилося шукати спонсорів, які допомогли б їй у цій благородній справі. А оскільки потреба в медпрепаратах для дитячого відділення онкогематології обласної лікарні забезпечується лише на 50%, зібрані в ході ряду аукціонів гроші вирішено було частково спрямовувати на покупку матеріалів для арт-терапії, частково - на ліки. Так були закуплені необхідні для лікування онкохворих антибіотики і протипролежневі матрац, який пом'якшив страждання багатьох лежачих пацієнтів.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!