Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Поради для тих, хто хоче бути модним і стильним
 
20-02-2012, 17:33  Суспільство

Поради для тих, хто хоче бути модним і стильним

 
Кожен з нас створив для себе певний образ, віддає перевагу одному або декільком стилям одягу. Але все одно, коли наближається новий сезон моди, ми чекаємо чогось нового, цікавого.

Поради для тих, хто хоче бути модним і стильним



Відомі компанії, що займаються створенням і виробництвом предметів одягу, випускаючи черговий тренд, враховують попит потенційних покупців. Якщо розглядати найбільш нові модні тренди, про які чудово розповідає сайт PureTrend.ru, складно сказати напевно, хто зіграв велику роль в їх створенні - дизайнери і модельєри, або модники і модниці. Справа в тому, що рідко одяг, запропонований в новому сезоні, має кардинальні відмінності від попередньої колекції. Дизайнери намагаються перенести елементи одягу з минулого сезону, що найбільш сподобалися покупцям, в нову колекцію.

Ми вже звикли жити відповідно до моди, купувати одяг, який представлений найвідомішими дизайнерами і модельєрами. Однак це не зобов'язує мати в гардеробі виключно модні тренди. Навіть якщо людина володіє великою кількістю грошей і не обтяжена в часі, їй складно встигати за новинками моди. Люди, що відрізняються хорошим смаком у виборі одягу, завжди зуміють поєднати класичні елементи одягу, з новинками нового сезону моди. Якщо уважно подивитися на зміни у світі моди за кілька десятиліть, стає зрозумілим, що мода дійсно мінлива. Дуже часто в основу нової колекції одягу лягають моделі, які були популярні в минулому столітті.

Безперервна зміна колірної гами, матеріалу, з якого виготовляють одяг, прикрас і тонів в макіяжі, змушують багатьох з нас постійно міняти свій образ і стиль. Але спостережливі люди вже зрозуміли, що не варто викидати сарафан з льону, який був модний в минулому сезоні, якщо цього літа в моду увійшли джинсові сукні та сарафани. Цілком можливо, що через два, три роки, льон знову займе лідируючі позиції. Або візьмемо, наприклад, хутро. Модні тренди цього року містять хутро в його різних видах - натуральний і штучний, теплий і досить практичний, він надає будь-якому образу гламуру і розкоші. Відмінність нинішнього використання хутра від попередніх колекцій полягає в тому, що його елементи є не тільки в оздобленні сумочок, капелюшків, рукавичок і чобіт. З хутра виготовлені шикарні пальта, плащі і, звичайно ж, шуби. Минулої осені були модними пальто - довгі, короткі, вузькі і широкі, оброблені хутром знизу або на рукавах, з хутряним коміром, рукавами, або повністю зроблені з хутра. Відомі дизайнери, створюючи свої колекції, сміливо експериментували з натуральним і штучним хутром. Воно має різну довжину і колір, використовується в одязі та аксесуарах. Створено багато цікавих моделей одягу з елементами хутра для жінок і чоловіків.
Поспішайте поповнити свій гардероб новими трендами нинішнього сезону, що б виглядати модно і стильно.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!