Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Школяр з Житомира принципово відмовився від зимового одягу та мобільного телефону
 
20-02-2012, 18:23  Суспільство

Школяр з Житомира принципово відмовився від зимового одягу та мобільного телефону

 
17-річний школяр Богдан Канарський з Житомира третю зиму ходить по вулицях міста в легкій кофтині і осінніх туфлях. Хлопець каже що принципово відмовився від зимового одягу і одягатися не збирається.

'Школяр



- Ми все одно мерзнемо в куртках і шапках, от я вирішив, що для здоров'я померзнути буде корисно. Я не кажу що я повністю не відчуваю мороз, мені також як і всім холодно, але я терплю, треную силу волі, - розповідає школяр.

Богдан запевняє, що рішення мерзнути приймав самостійно і жодного авторитету і ніяких методик у нього немає.

- Я вирішив що повинен бути сильніше морозу, повинен його побороти й не здаватися йому. - Пояснює Канарський.

Головним результатом відмови від теплого одягу, школяр називає добре самопочуття, став менше хворіти. Підтверджує це і його мама, Наталія Канарська, але його ідей не поділяє. Сама вона носить дублянку та шапку.

- Якщо моєму синові комфортно і він не хворіє, я йому дозволила. За три роки він ні разу не хворів простудними захворюваннями, а до цього хворів, - каже мати хлопця Наталія Канарська.

Перехожі дивляться на хлопця як на дивака і часто сприймають за бездомного пропонуючи одяг і допомогу. Раніше, хлопець намагався ходити навіть без взуття, але був змушений відмовитися від цього. Його не пускали в різні установи міста.

Юнак відмовився не тільки від верхнього одягу, але і від мобільного телефону. Він переконаний, що його система приносить його здоров'ю тільки користь.

Цього року Богдан Канарський закінчує житомирську гімназію № 1, він добре вчиться і мріє стати лінгвістом, але головна його мета - стати здоровою і гармонійною особистістю.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!