Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі незгодним оплачувати тарифи ЖЕКу відключають електрику
 
22-02-2012, 14:14  Суспільство

У Житомирі незгодним оплачувати тарифи ЖЕКу відключають електрику

 
Житомирські ЖЕКи, через заборгованість по квартплаті, з мовчазної згоди міськвиконкому, відключають мешканців від електропостачання.

'У



Як стало відомо з офіційних джерел, багато мешканців будинку по вул.Вокзальна, 14 принципово не оплачують послуги ЖЕКу № 9, через невідповідність цін і якості надаваних послуг. За це електрики відключили всім боржникам електрику.

- 21 лютого, по приходу додому я був неприємно здивований відсутністю в квартирі електроосвітлення. Після цього пройшовся в будинку по сусідах і виявив що я не самотній - всі люди, хто не згоден з розбійницьких тарифами ЖЕКу і відмовилися їх оплачувати (відповідно і борг зростає), були відключені від електропостачання, - розповідає місцевий житель Ігор Чех.

За словами Ігоря, головна причина це категоричне не згода з тарифами, які він оплачувати не бажає. Тим часом, його борг уже зріс до 2500 грн.

- Не те що б зовсім не платити, платити, але половину суми, а коли підняли тарифи, плюс підробили документи, про нібито згоду всіх мешканців з цими тарифами, терпіння наше лопнуло, - розповідає житомирянин.

Мешканці будинку зателефонували в ЖЕК і попросили прокоментувати цю ситуацію, на що отримали відповідь: що існує борг по квартплаті (саме по квартплаті, так як за електрику у кожного оплачено) і ніхто включати світло не буде.

- Після відмови ми по телефону звернулися до чергового міськвиконкому, де отримали непряме підтвердження тому що вони знають цю ситуацію і схвалюють її - раз є борг перед ЖЕКом значить мають право відключити електрику. При цьому помітили, що ми можемо звернутися до Світлани Півоваровою (начальник управління житлово-комунального господарства), але це нічого не змінить, - обурюється Ігор.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!