Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Колишній військовий, доведений в Житомирі до жебрацького існування, заважає жити сусідам
 
22-02-2012, 14:28  Суспільство

Колишній військовий, доведений в Житомирі до жебрацького існування, заважає жити сусідам

 
Одинокий пенсіонер з Житомира, колишній військовий, доведений до жебрацького рівня життя, три з половиною роки заважає спокійно жити своїм сусідам.

'Колишній



Жителі п'ятиповерхового будинку на вулиці Огієнка, 6 в Житомирі, скаржаться на постійний неприємний запах з квартири сусіда на першому поверсі. Кажуть, що він кожен день в сміттєвих баках збирає харчові відходи і варить з цього собі їжу.

Мешканці розповідають, що директор Житомирського Центру з обслуговування малозабезпечених людей Анатолій Сахневич продав його будинок і купив йому цю однокімнатну квартиру.

- Директор територіального центру Сахневич продав мою квартиру, а поселив сюди, - розповідає пенсіонер.

Власник квартири представився Петром Григоровичем Бодровим, інвалід І групи. Він каже, що сам родом з Росії, а служив в Озерному, під Житомиром. Житло, яке у нього було, центр обслуговування одиноких людей продав і купив йому цю квартиру.

Від допомоги журналістів дідусь відмовився.

- Нічого мені ненадо, дякую за увагу. Пенсію мені дали, живу ось так. - Каже пенсіонер.



В Житомирській міськраді пояснили, що про такі ситуації вони знають. Зараз на обліку управління житлового господарства 10 таких адрес.

- У нас таких 10 осіб на обліку. Це безумовно хворі люди, з відхиленням, але вони сьогодні під захистом закону, - розповідає начальник управління житлового господарства Житомирської міськради Світлана Пивоварова.

Як виявилося, вирішити проблему і мешканців і самого пенсіонера, який виявився в таких складних життєвих умовах, на сьогодні практично неможливо.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!