Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У День захисника вітчизни в Житомирську область приїдуть відразу два високопоставлених чиновника
 
22-02-2012, 14:47  Суспільство

У День захисника вітчизни в Житомирську область приїдуть відразу два високопоставлених чиновника

 
23 лютого з робочою поїздкою в Житомирську область приїде прем'єр-міністр Микола Азаров. Він, швидше за все, не заїде в обласний центр, а відвідає тільки Брусилівський район.

'У



Також прес-служба обласної державної адміністрації повідомляє, що в цей же день, 23 лютого, в Житомирі відбудеться виїзне засідання колегії Державної пенітенціарної служби України за участю голови Державної пенітенціарної служби, генерал-лейтенанта внутрішньої служби Олексія Лисицького. На базі органів і установ виконання покарань Житомирської та Вінницької областей та освячення Хреста на місці будівництва церкви в Житомирській виправній колонії (№ 4).

Нагадаємо, що в Україні 23 лютого відзначають День захисника Вітчизни, який заснований Указом Президента Леоніда Кучми від 1999 року у зв'язку «з численними зверненнями громадських організацій, ветеранів війни та з метою сприяння патріотичному вихованню молоді».
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!