Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирська влада має намір «розібратися» із стихійною торгівлею
 
28-02-2012, 07:05  Суспільство

Житомирська влада має намір «розібратися» із стихійною торгівлею

 
У Житомирі збираються серйозно зайнятися проблемою стихійної торгівлі в місті. Серед аргументів до початку «війни» антисанітарія, пробки на дорогах і втрати бюджетних коштів. Як повідомляють регіональні ЗМІ, питання ліквідації незаконних продавців повинна підняти спеціальна профільна депутатська комісія. Але вирішальним голосом має стати думка вищих чиновників.

'Житомирська



«Все залежить від міської ради і мера. Всі структури, в тому числі і податкова повинні взяти участь в засіданні », - вважає голова депутатської комісії Житомирського МР Юрій Ткаченко.

Зазначимо, що за ліквідацію вуличних продавців виступають і «офіційні» торговці. Адже, незважаючи на те, що, за статистикою, підприємництвом в місті займається близько 5000 чоловік, податки платять тільки 3,5 тисячі. Що не може не обурювати легальних бізнесменів.

Відзначимо, що проблема стихійної торгівлі ще більш гостро стоїть у Києві. Наприклад, через нагромадження незаконних торгових місць періодично забиваються зливостоки, що призводить до повеней у столиці.

Маргарита Хасанова
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!