Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Виступ «Студія Квартал-95» в Житомирі: мало політики, багато ДАІшників і два букети
 
29-02-2012, 03:59  Суспільство

Виступ «Студія Квартал-95» в Житомирі: мало політики, багато ДАІшників і два букети

 
28 лютого в Житомирському обласному музично-драматичному театрі ім.І.Кочергі відбувся концерт «Студії Квартал-95».

Виступ «Студія Квартал-95» в Житомирі: мало політики, багато ДАІшників і два букети



Хоч концерт і розпочався з невеликим запізненням, але майже 2 години актори «Квартал-95» відпрацювали під безперервний сміх публіки. Концерт був присвячений головному жіночому святу - 8 Березня: були номери про жінок-водіїв, сцени з сімейного життя і «Новини після корпоративу» у виконанні Оленки (Олена Кравець) і Степана (Сергій Казанін).

Порадували житомирських глядачів, а особливо водіїв, кілька номерів про інспекторів ДАІ. Зал був у захваті від пародії на виступ Стаса Михайлова у виконанні Зеленського.

Взагалі у виступах команди було мало політики, багато ДАІшників і, звичайно ж, багато Володимира Зеленського - головного актора і художнього керівника «Студії Квартал-95».

Житомиряни отримали масу позитивних емоцій, а актори «Кварталу» - оплески глядачів і два невеликих букета квітів: один дістався Володимиру Зеленському, а другий - Євгену Кошовому («Лисому»). Можливо, на відсутність квітів вплинула вартість квитків - від 200 до 600 гривень за інформацією сайту Афіша Житомира.

На завершення концерту Володимир Зеленський зазначив, що Житомир прославили виступи КВНівської команди.

«Не хочу ні в якому разі образити ваше місто, але я думаю, що для багатьох ця назва зазвучало, як тільки на телеекранах з'явилися «Дівчата з Житомира», - сказав лідер «Студії Квартал-95».
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!