Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Житомирі можуть закрити єдину комунальну лазню
 
5-03-2012, 10:38  Суспільство

В Житомирі можуть закрити єдину комунальну лазню

 
В кінці минулого року, в Житомирі на вулиці Гагаріна, після капітального ремонту відкрили єдину в місті комунальну лазню, яка вже сьогодні опинилася під загрозою закриття.

В Житомирі можуть закрити єдину комунальну лазню



За словами заступника мера Житомира Петра Закусило, проблеми у підприємства несподівано виплили з минулого.

До суду звернулися колишні працівники лазні, яким не вчасно виплачували зарплату. Рахунки підприємства виявилися під загрозою блокування.

- У попереднього керівництва лазні, КП «Гагарінське», як вона називається, були борги по зарплаті. Крім директора там був заступник і головний бухгалтер. І ось заступник директора лазні звернувся до суду з тим, що йому виплачували зарплату із затримкою, - повідомив заступник мера Житомира.

Нинішній директор лазні по телефону пояснила, що підприємство працює в звичайному режимі. Втім, виконавчі служби все ж планують повернути колишнім працівникам гроші.

Якщо це будуть робити блокуючи рахунки підприємства чи вилучаючи гроші з каси - лазня може закритися.

Державний виконавець, який веде справу підприємства, надавати будь-які коментарі з цього питання по телефону відмовився.

Як складеться доля відреставрованого підприємства поки невідомо, адже рішення суду доведеться виконувати.

У міській раді пояснили, що ретельно вивчають ситуацію, адже для чого тоді було взагалі відкривати баню. На нинішній момент ніхто з нових працівників лазні на затримку зарплати не скаржився.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!