Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мер Житомира вручив 11 свідоцтв «Мати-Героїня» багатодітним матерям
 
6-03-2012, 17:19  Суспільство

Мер Житомира вручив 11 свідоцтв «Мати-Героїня» багатодітним матерям

 
Напередодні 8 березня, Володимир Дебой в будівлі міської ради, вручив 11 свідоцтв матерів-героїнь мешканкам області, які народили та гідно виховують 5 і більше дітей.

'Мер



Удостоєних почесного звання мати-героїня в обласному центрі до цих налічувалося 143.

- Ви не просто жінки, а жінки-мами, мами-героїні. Кожна мама, яка дала дитині добру освіту, добре виховання, здоров'я - це мати-героїня. Мати, якій ми поклоняємося, яку ми поважаємо, яку вічно любимо і пам'ятаємо, - порадував красномовством присутніх Володимир Дебой.

Серед особливих гостей свята була і Ядвіга Словінська, яка виростила 9 дітей, має 18 онуків, 5 правнуків і навіть праправнучка-школярку, дуже пишається своєю великою родиною, і ще цікаво, що прийшла вона разом з дочкою, яка також удостоєна звання мати-героїня .

- Дуже було важко: садочків не було, не було кому допомогти - ні мами, ні батька, але, з Божою допомогою, все пішло ... Вони підростали, один одного дивилися. Маленькій було рік і два місяці, коли я пішла на роботу. Старший син сказав мені: «Мамо, ми в різні зміни вчимося і разом будемо дивитися маленьку. І я працювала до пенсії, жодного разу на лікарняному не була, на головпоштамті відпрацювала 18 років», - розповіла Ядвіга Словінська.

У великому залі міськради, під урочисту музику міського духового оркестру всім гостям організатори свята подарували квіти та солодощі, а ще одним подарунком став концерт творчих колективів міському Палаці культури.

За офіційними даними, в Житомирі сьогодні налічується 867 багатодітних сімей.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!