Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Господиня житлового будинку на Богунії влаштувала в своєму дворі підпільний пункт прийому металобрухту
 
14-03-2012, 05:39  Суспільство

Господиня житлового будинку на Богунії влаштувала в своєму дворі підпільний пункт прийому металобрухту

 
На території Житомирської області проводяться оперативно-профілактичні заходи, спрямовані на виявлення та припинення фактів незаконної діяльності пунктів прийому брухту чорного металу.

'Господиня



Як повідомили журналістам в Богунському РВ УМВС України в Житомирській області, на території Богунського району в Житомирі дільничними інспекторами міліції та оперативниками карного розшуку, у дворі житлового будинку 26-річної житомирянки, був виявлений діючий пункт прийому металобрухту.

За словами начальника відділу дільничних інспекторів міліції Богунського РВ УМВС Олега Петелюка, під час перевірки з'ясувалося, що ніяких документів, що підтверджують право власника на прийом брухту металів, у неї не було.

А посеред самого двору, поряд з великими промисловими вагами перебував упакований в поліетиленові пакети лом чорного металу.

Господиня, в свою чергу, пояснила, що працювати без ліцензії набагато простіше і вигідніше, ніж легалізувати таку діяльність.

В результаті, працівниками міліції було вилучено більше 650 кілограмів металобрухту.

Зараз Богунським РВ УМВС України проти власниці підпільного пункту металобрухту порушено кримінальну справу за ч.1 ст.213 (Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом) Кримінального кодексу України, за якою жінці доведеться заплатити штраф від 1700 до 8500 гривень або відпрацювати на громадських роботах.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!