Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі пільговики стали більше їздити на трамваях і тролейбусах
 
14-03-2012, 05:54  Суспільство

У Житомирі пільговики стали більше їздити на трамваях і тролейбусах

 
У Житомирі, чиновники управління транспорту та зв'язку підрахували, що на 100 платних пасажирів тролейбусів і трамваїв доводиться вже 131 безкоштовний пасажир.

'У



Таким чином, в міському електротранспорті зберігається невтішне співвідношення між пільговиками і пасажирами які платять за проїзд. На 100 платних пасажирів припадає 131 безкоштовний.

У автоперевізників, на автобусних маршрутах міста, це співвідношення таке: на 100 платних припадає лише 15 пільговиків.

Подібна статистика важлива для визначення розміру та порядку виплати державних субвенцій, говорить начальник управління транспорту і зв'язку міської ради Костянтин Подпокровний.

- Але все одно, субвенції виділені на поточний рік недостатньо. Потреби ТТУ вона забезпечує десь наполовину. Про автоперевізників можна і не говорити, для них це менше одного відсотка від того, що необхідно, - стверджує Підпокровний.

Єдиним виходом транспортники Житомира вважають заміну безкоштовного проїзду адресною допомогою, щоб людина сама вирішувала, як розпоряджатися цими грошима. Сподіваються, що після виборів це рішення, нарешті, буде прийнято.

Нагадаємо, наприкінці грудня працівники Житомирського ТТУ оголосили безстроковий страйк з вимогою виплати боргів по зарплаті, сума яких склала близько 7 мільйонів.

На частку підприємства, яке налічує понад 200 одиниць рухомого складу, доводиться перевезення 70% пасажиропотоку в місті. У Житомирі проживає близько 270 тис. осіб
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!