Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Бердичеві діти з багатодітних сімей намагаються домогтися путівки в «Артек»
 
14-03-2012, 17:53  Суспільство

У Бердичеві діти з багатодітних сімей намагаються домогтися путівки в «Артек»

 
Діти з багатодітних сімей, як правило, мають менше можливостей для своєї творчої реалізації, адже в наш час виростити дітей досить важко, і їх батькам доводиться в чомусь обмежувати своїх чад, нерідко замість занять їм доводиться няньчити своїх молодших братиків чи сестричок. А між тим є серед них дійсно талановиті діти - і спеціально для виявлення юних талантів в нашій країні вже ювілейний, десятий раз поспіль проводиться конкурс «Таланти багатодітних родин», який днями відбувся в районному Будинку культури міста Бердичева.

'У



Як стало відомо редакції газети «Бердичів Діловий», цього року на регіональному етапі даного конкурсу «Таланти багатодітних родин», взяло участь близько тридцяти талановитих дітей, кожний з яких демонстрував для суворих, але справедливих суддів свої вокальні дані та іншу творчу майстерність. На сцені районного Будинку культури міста Бердичева не тільки співали і танцювали, а й розповідали смішні гуморески і ліричні вірші в номінації «Творче читання».

Слід зазначити, що в місті Бердичеві конкурс-фестиваль «Таланти багатодітних родин» проводиться за підтримки Союзу жінок «За майбутнє Україні». Переможці регіонального етапу конкурсу отримають можливість змагатися за перемогу на обласному етапі, потім і на всеукраїнському рівні.

Слід зазначити, що якщо Бердичівським зірочкам вдасться виграти заключний етап цього конкурсу, то вони стануть володарем цінних призів та подарунків, головним з яких буде путівка в самий знаменитий дитячий табір нашої країни «Артек».

Іван ФЕДОРОВ
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!