Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Коли стає відома правда - влади Житомирської області звинувачують у всьому журналістів
 
16-03-2012, 07:00  Суспільство

Коли стає відома правда - влади Житомирської області звинувачують у всьому журналістів

 
Хочемо поділитися з вами досить цікавою публікацією з блогу Лариси Бекет

Коли стає відома правда - влади Житомирської області звинувачують у всьому журналістів



Після того, як країна дізналася про наміри влади Житомирської області виділити кошти з бюджету області (490000 гривень) на покупку квартири для голови Житомирської обласної ради Йосипа Запаловського (читай Українську правду), владі нічого не залишалося, як офіційно оголосити: питання про виділення з бюджету коштів для придбання житла голові обласної ради не розглядається. Вірніше, треба було написати - вже не розглядається.

Замість того, щоб чесно зізнатися в намірах, чиновники в кращих традиціях звинуватили в поширенні інформації журналістів, зокрема мене, про що і написали на своєму офіційному сайті.

Як прийнято в таких випадках, влада назвала інформацію "замовлений, тенденційною" і вже ні багато, ні мало, "свідомо направленою проти влади". Далі - цитую: "Тим більше, зараз, коли ця влада має сили і можливість реалізувати надзвичайно важливі для суспільства, кожного громадянина, соціальні ініціативи Президента України В.Ф. Януковича".

Про соціальні ініціативи президента знаємо, вони передбачають, наприклад, підвищення пенсії самим знедоленим - малозабезпеченим пенсіонерам на 100-200 гривень на місяць, інвалідам війни - на 400 гривень. А от про те, щоб за державний рахунок купувати квартиру аж ніяк не бездомному голові Житомирської обласної ради Йосипу Запаловському (він і дружина мають квартири в Києві), в соціальних ініціативах - ні слова.

Як свідчить обговорення "квартирної" теми на засіданні комісії Житомирської обласної ради з питань регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування, ініціатива покупки квартири Запаловському належить Житомирській облдержадміністрації.

"Заступник голови облради Володимир Арешонков на засіданні комісії підтвердив, що придбання квартири Запаловському - це ініціатива обласної адміністрації" (детальніше - читайте тут http :/ / www.zhitomir.info/news_104975.html).

Питання про квартиру зняли. Сталося це так: «Є прохання від голови облради. Питання про придбання йому квартири якимось чином потрапило вчора на розгляд депутатської комісії. Голова облради сам особисто його зняв і просив повідомити депутатам, що це питання було поставлено без його відома і просив його не розглядати », - сказав на засіданні регламентної комісії її голова Руслан Годований.

Додамо, сталося це після численних журналістських публікацій, і не тільки моїх.

А вам, шановні читачі, без вашого відома влади коли-небудь хотіли купити квартиру? У це віриться слабо.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!