Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Священики Преображенського собору пообіцяли відкрити безкоштовний туалет в центрі Житомира
 
16-03-2012, 14:32  Суспільство

Священики Преображенського собору пообіцяли відкрити безкоштовний туалет в центрі Житомира

 
Священики Свято-Преображенського Кафедрального Собору взяли в оренду громадський туалет, який стоїть навпроти храму, і пообіцяли зробити його доступним для всіх.




Ініціатива належить єпископу Никодиму. У храмі буває багато людей, а туалет вже кілька років не функціонує і місцева влада не поспішає його реставрувати.

- Коли ми всі тут зробимо, то туалетом можна буде користуватися всім людям безкоштовно, - говорить старший священик собору отець Григорій.

Робітники кажуть, що ще тиждень тому тут було пів метра нечистот, які довелося їм виносити в ручну. Каналізація забита, труби гнилі, електромережа промокла.

Батько Григорій обіцяє замінити тут все і навіть плитку. А скільки це буде коштувати поки не знають.

- Ми сподіваємося на прихожан в соборі, на людей доброї волі, які будуть нам допомагати в цьому плані. Хто чим зможе: хто матеріалами, а хто фінансово. - Коментує святий отець.

У міській раді ініціативи ремонтувати туалет відверто раді. Кажуть, охочих вкласти гроші в туалет було багато - але всі хотіли на цьому ще й заробити.

Нагадаємо, минулого місяця, мер міста порадував депутатів повідомленням про те, що в планах чиновників будівництво громадських туалетів.

У свою чергу, депутат міськради Наталія Боровська запропонувала кошти (300 тисяч гривень), виділені на будівництво в'їзних знаків «Житомир» направити на будівництво громадських туалетів. Правда, скільки і яких саме туалетів можна побудувати замість знаків, не уточнила.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!