Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Влада Житомира хоче, щоб перевізники платили за прибирання та утримання зупинок
 
19-03-2012, 17:36  Суспільство

Влада Житомира хоче, щоб перевізники платили за прибирання та утримання зупинок

 
19 березня відбулося громадське слухання нових «Правил забезпечення чистоти, порядку і дотримання тиші в Житомирі». На слуханні, як завжди, були присутні працівники комунальних підприємств та журналісти. Владу на слуханнях представляв заступник мера Микола Боровець.

'Влада



Даний проект передбачає правила збирання та вивезення сміття з територій приватного сектора, заборона вигулу тварин в парках та інших громадських місцях, порядок і контроль відновлення асфальтного покриття доріг після розкопок та інші.

Зокрема, мова йшла про утримання і прибирання зупинок громадського транспорту. Микола Боровець озвучив пропозицію внести до Правил норму, згідно з якою перевізники будуть оплачувати вартість прибирання та утримання зупинок.

«На сьогоднішній день ми плануємо впровадити механізм, який ґрунтується на тому, що зупинка громадського транспорту - це інструмент, територія, облаштоване місце для обслуговування перевізників та пасажирів. Вивчивши досвід міста Рівне, ми хочемо прописати норму, згідно з якою перевізник буде оплачувати прибирання зупинок, в залежності від кількості транспортних одиниць, які проїжджають через цю зупинку. Важко порахувати пасажирів? Будемо виходити з кількості транспортних одиниць. Таким чином, ми організуємо централізоване прибирання і належне утримання усіх зупинок », - повідомив заступник мера Житомира Микола Боровець
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!