Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » «Молоді регіони» Житомира оголосили про початок благодійного проекту «Посмішка дитини» - приєднуйся!
 
22-03-2012, 18:20  Суспільство

«Молоді регіони» Житомира оголосили про початок благодійного проекту «Посмішка дитини» - приєднуйся!

 
20 березня активісти Житомирської молодіжної громадської організації «Молоді регіони» оголосили про початок благодійного проекту «Посмішка дитини». В рамках проекту плануються заходи з організації дозвілля дітей, позбавлених батьківського піклування.

«Молоді регіони» Житомира оголосили про початок благодійного проекту «Посмішка дитини» - приєднуйся!




«Ми сподіваємося, що нашими спільними зусиллями, об'єднані, ми «подаруємо» багато посмішок дітям з дитячих будинків і притулків області. Хочемо висловити окрему подяку дирекції «Атракціон сервіс» за розуміння значущості таких заходів. Знаєте, будемо раді і підтримці молоді. Сьогодні кожна дитина радіє індивідуальному спілкуванню і розумінню старшого товариша. Думаємо, чим більше молодих людей нас підтримають - тим більше посмішок ми подаруємо!» - Каже голова «Молодих регіонів» Житомира Сергій Сапіцький.

Дмитро Мєшков: "Виховувати - не значить говорити дітям гарні слова, наставляти і наставляти їх, а перш за все самому жити по-людськи. Хто хоче виконати свій борг щодо дітей, той повинен почати виховання із самого себе. Ми вирішили дати можливість нашим молодим активістам проявити турботу, дати тепло і любов діткам, у яких цього не так багато, як могло б бути. Як показав початок благодійного проекту - нам все вдалося на 100%! Всі раділи непідробному дитячому щастю і щирим посмішкам! Я бачив, як горять очі активістів. Здавалося, вони ніколи не переставали спілкуватися один з одним. Хлопці - Ви молодці! Всім величезне спасибі! "
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!