Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Всі атракціони в Житомирі абсолютно безпечні - директор парку
 
22-03-2012, 23:06  Суспільство

Всі атракціони в Житомирі абсолютно безпечні - директор парку

 
Всі атракціони в житомирському парку культури, крім «Сюрпризу», мають відповідні дозволи на експлуатацію та абсолютно безпечні.

'Всі



Про це заявив директор Парк культури та відпочинку Володимир Черниш.

- Не буде працювати тільки «Сюрприз». Його ремонт парк культури поки не може осилити через брак грошей, - каже директор парку.

Таких гойдалок в Житомирі дві, обидві знаходяться в аварійному стані і вже протягом кількох років не мають дозволів на експлуатацію. За оцінками фахівців ремонт одного атракціону обійшовся б місту в 500 тис. грн.


За словами директора, всього в парку Гагаріна і Гідропарку працює близько 40 атракціонів, а в цьому році з'явиться ще чотири нових атракціони. Їх візьмуть в довгострокову оренду.

- До 2013 року у нас є всі дозволи на експлуатацію атракціонів. З дозволами можна ознайомитися на офіційному сайті, - розповів телеканалу Союз-ТВ Володимир Черниш.

Нагадаємо, раніше Володимир Черниш говорив, що атракціон "Сюрприз", що працює в центральному парку культури, переобладнають на дитячу фігурну карусель.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!