Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » За рік підприємства громадських організацій інвалідів Житомирської області заробили 34 млн.грн.
 
24-03-2012, 14:27  Суспільство

За рік підприємства громадських організацій інвалідів Житомирської області заробили 34 млн.грн.

 
21 березня регіональна комісія з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій інвалідів у Житомирській області розглядала питання доцільності надання дозволів на право користування пільгами з оподаткування підприємствам та організаціям громадських організацій інвалідів.

'За



Як повідомили в управлінні з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю облдержадміністрації, члени комісії одноголосно ухвалили рішення задовольнити прохання підприємств.

У 2011 році пільгами з оподаткування користувалися 21 підприємство та організація громадських організацій інвалідів області, з 1 січня 2012 року - 23.

Підприємства громадських організацій інвалідів області займаються різними видами діяльності. Це швейне виробництво, виробництво електророзподільної та контрольної апаратури, приладів контролю і регулювання технологічних процесів, дерев'яних будівельних конструкцій та столярних виробів, надання стоматологічних та поліграфічних послуг, надання послуг з ремонту одягу та взуття тощо.

За підсумками роботи минулого року підприємства громадських організацій інвалідів отримали дохід в сумі 33 млн. 923,3 тис. грн.

Станом на 1 січня 2012 року облікова чисельність працюючих на цих підприємствах становила 980 чол., з них - 612 осіб з інвалідністю.

Розмір середньомісячної заробітної плати на підприємствах та організаціях громадських організацій інвалідів за минулий рік становить: працівника - 1069,4 грн., людини з інвалідністю - 888,3 грн., в еквіваленті повної зайнятості відповідно - 1471,1 грн. і 1336,0 грн.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!